google.com, pub-8252245270696965, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Maydanoz Suyu Nasıl Zayıflatıyor?

Maydanoz Suyu Nasıl Zayıflatıyor?

Kilo vermek isteyenlerin en çok tükettiği şeylerin başında sebzeler ve meyveler gelir. Sebzelerin ve meyvelerin özellikle sularının kilo verdirttiği inanışı oldukça yaygındır. Oysaki sebzelerin ve meyvelerin tek başlarına zayıflattığı bilgisi yanlıştır. Bu gıdalar metabolizmayı hızlandırarak daha sağlıklı ve dinç bir bünyeye sahip olmamızı sağlar. Bunun yanı sıra sindirim ve boşaltım sistemimizi düzene soktukları için vücudumuzda her şey dengelenmiş olur. Düzenli olarak yediğimizi sindirmemizi ve boşaltım sorunu yaşamamamızı sağlar. Bu açıdan bakınca evet maydanoz suyu zayıflamamız için oldukça etkilidir. Çünkü tüm bu saydıklarımızı başarabilecek minerale ve enzime sahiptir.

Maydanoz suyu diyet yapan insanların vazgeçilmezidir. Maydanoz suyunun kilo vermeye tam olarak etkisi tüketilen sıvı miktarını idrar olarak çıkartmanızı sağlayarak sizin hali hazırda yaktığınız yağların yanında sıvı kaybını sağlamasıdır. Normal şartlarda diyet yapan bir insan aşırı miktarda sıvı tüketir. Bu sıvıları yeteri miktarda atamaması yağ miktarı düşse bile vücudunun aynı ölçülerde ve kiloda kalmasını sağlar. Dolayısıyla maydanoz suyu yardımıyla bu fazlalık sulardan kurtulmanız mümkün. Tabi bunun yanında maydanoz suyu A, C, K ve B6 vitaminleri ile çinko, demir, kalsiyum, fosfor, potasyum, manganez ve bakır yönünden çok zengin bir sebzedir.

Maydanoz Suyu İle Zayıflama Tarifleri

Diyetiniz esnasında kilo vermek için kullanabileceğiniz bir yardımcıdır maydanoz suyu. Kullanım şekliniz ise tamamen sizin tercihinize kalmış. İsterseniz bir tutam maydanozu sıcak suda 10 dakika kadar demledikten sonra çayını için. İsterseniz yanında 2 havuç ve 1 adet limonla katı meyve sıkacağında suyunu elde ederek tüketin. Her iki şekilde de size faydası olacağından şüpheniz olmasın. Belki maydanoz suyu içtiğiniz için yaktığınız kalori miktarı artmayacak ama daha sağlıklı ve zinde bir vücuda sahip olacaksınız. Tek başına başka bir kilo verme işlemi yapmadan bir fayda beklerseniz maalesef etkisini göremezsiniz. Ancak doğal yollardan kilo vermek için yaptığınız diyeti kalori yakmak için uyguladığınız egzersizlerle pekiştirirken maydanoz suyu size bitkisel zayıflama anlamında bir çözüm ortağı olacaktır.
Maydanoz suyu sayesinde vücudunuzdan attığınız fazlalık suların yanı sıra aldığınız vitamin ve mineraller size artı olarak kalacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder