google.com, pub-8252245270696965, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Limon Melisa Çayı

Limon Melisa Çayı Almak İçin Tıklayınız...

Limon Melisa Çayı

Limon Melisa Çayı, Rahatlatıcı bir etkisi olan bitki çayı arayanlar, limon Melisa çayında yer alan oldukça fazla rahatlatıcı-gevşetici etkin maddeler yer aldığını bilmelidirler. Yudum yudum içilen limon Melisa çayı tükettiğinizde, tükettiğiniz an rahatlamaya başlarsınız. Limon Melisa çayın içildikten beş-on dakikanın ardından gerginliğiniz yok olacaktır. Limon Melisa çayı idrar yolu enfeksiyonu problemi olanlar için İbrahim Saraçoğlu limon Melisa çayının harika bir önleyici olduğunu söylüyor.
Limon Melisa çayı kalp spazmına karşı yararlıdır. Ağzınızdan genellikle kalbim sıkışıyor veya sol yanımda tam kalbimin olduğu bölgede ve dışa doğru adeta kasılma yada gerilme algılıyorum diye kendisin ifade edenlere, İbrahim Saraçoğlu limon Melisa çayı tüketmelerini öneriyor. Ciddi bir rahatsızlık olduğu için hekime başvurmanızı öneriyor. Ciddi şikayetiniz bulunmuyorsa hazırlayacağınız bir limon Melisa çayı kalp üstündeki gerilmiş kasları kısa bir zamanda gevşetecektir. Kalp spazmı geçirme olasılığı bulunuyorsa, İbrahim Saraçoğlu bir ay boyunca günde iki kere limon Melisa çayı tüketmelerini önermektedir.
Limon Melisa çayı yaraların kapanmasında yararlıdır. Yaraların hızlı bir biçimde iyileşmesi için limon Melisa çayının ciddi bir yararı vardır. Limon Melisa çayı göz tansiyonu içinde yararlıdır. İbraihm saraçoğlu 35 yaşın altında bulunan insanlarda, göz tansiyonu şikayeti için yalnızca limon Melisa kürü önerilmektedir. Yoksa domates kürüyle birlikte kullanmanızda yarar vardır.
Limon Melisa çayının demlenmesi ve limon Melisa kürünün hazırlanışı. Limon Melisa çayı iki farklı yapılışı vardır. İkisinde de limon Melisa çayı aynı biçimde hazırlanmakta, fakat günlük içilme sayıları farklılaşmaktadır. Limon Melisa çayı, kaynayan bir bardak klorsuz suyun içerisine bir tatlı kaşığı kadar atılır. 5 dakika, kısık ateşte, ağzı kapalı bir şekilde kaynatılır. 1-2 dakika bekletilip süzülür. Ilık tüketilir.
İbrahim Saraçoğlu göz tansiyonu için limon Melisa kürü, yaklaşık 150 mililitre klorsuz su kaynatılır. Kaynatılmasının ardından, suyun içerisine bir tatlı kaşığı kadar  Melisa oğulotu (3-4 gram) eklenir. Ağzı kapatılarak 5 dakika kısık ateşte kaynatılır. 1-2 dakika bekletilip süzülür. Ilıkken yavaş bir şekilde tüketilir.
Limon Melisa kürü bir ayda günde iki kez uygulanır. Öğleden önce aç karına ve öğleden sonra aç karına tüketilir. Limon Melisa çayı, her kullanımdan önce taze bir şekilde hazırlanmalıdır. Otuz beş yaş ve üzerindekiler için akşam yemeğinden yaklaşık olarak bir saat sonra, domates suyu kürü ( bir çay bardağı taze sıkılmış domates suyu) de tüketilmelidir. Ağır durumda olanlarda ise limon Melisa çayı bir ay kadar günde üç kez tüketilebilir. Şikayetlerinizin durumuna göre, kürü tekrar edilebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken husus, Makula dejenerasyonu şikayeti bulunanlar için limon Melisa çayının gereği yoktur. Yalnızca taze sıkılmış domates suyu kürü yeterlidir.
İbrahim Saraçoğlu Östrojen hormonu arttırıcı kür, İbrahim Saraçoğlu idrar yollan enfeksiyonunu önleyici kür, yaklaşık 150 mililitre klorsuz su kaynatılır. Kaynayınca içerisine bir tatlı kaşığı limon Melisa oğulotu (3-4 gram) konulur. Ağzı kapatılarak 5 dakika kısık ateşte kaynatılır. 1-2 dakika bekletilip süzülür. Ilıkken yavaş tüketilir. Limon Melisa kürü bir ay boyunca günde üç kere tüketilir. Her defasında limon Melisa çayı taze bir şekilde hazırlanır. 



Limon Melisa Çayı Almak İçin Tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder