google.com, pub-8252245270696965, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Su Diyeti İle 15 Günde 12 Kilo Verin

Su Diyeti İle 15 Günde 12 Kilo Verin

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte bir çoğumuz yaz diyetlerini araştırır olduk. Yaza fit bir şekilde girme arzumuz aynı zamanda sağlıklı bir yaşam sürmeye de vesile olmaktadır. Bu sebeple öncelikle hangi tür diyetle daha sağlıklı bir şekilde kilo vereceğimizi öğrenmemiz oldukça yerinde bir davranış olacaktır. Piyasada pek çok diyet çeşidi olmakla beraber her diyet metabolizmamıza uygun olmayabilir.


Diyet deyince akla ilk gelen, az yemekle birlikte gelen açlık çekmek hissi olmaktadır. Ancak her diyet sizi aç bırakmayı amaçlar şekilde hazırlanmaz. Bu yüzden bir diyette öncelikle dikkat edilmesi gereken en temel şey, sağlıklı besinlerle birlikte orantılı bir beslenme şeklinin yer alıp almadığıdır.

 Su Diyeti ile 15 günde 12 kilo verdiren diyet listesi yukarıda bahsettiğimiz şekilde, orantılı beslenmeye uygun olan bir diyet çeşididir. Diyet; meyve, sebze ve su gıdalarından oluşan bir beslenme çeşidini gerekli görmektedir. Burada ki besinlerin vücut tarafından daha rahat sindirilebiliyor olması bakımından bir detoks programı olduğunu söyleyebiliriz. Diyet kesinlikle sağlığa zararlı değildir. Ayrıca kısa zamanda fazla kilo verdirme iddiası da gütmez. Diyet süresi ve verilen kilo birbirine orantılı bir şekilde ilerlemektedir. Diyetimiz ise şu şekildedir:

15 Günde 12 Kilo Verdiren Diyet Listesi

Sabah saatleri:1 bardak ılık limon suyu, 1 bardak portakal ve greyfurt suyu karışımı olmalı, 2 dilim ananas, 6 çilek ve 2 kaşık yulaf ezmesi
Ara öğün: 1 bardak ıhlamur, papatya ve melisa çayı, 1 su bardağı ılık su ve 1 çay kaşığı zencefil tozu karışımlı çay
Öğlen saatleri: 2 bardak ılık su, 2 kase sebze çorbası (bütün çorba çeşitleri dahil) ve salata (avokado,turp,taze soğan,tere,roka, maydanoz, domates, marul, az miktar yağ ve limon)
Ara öğün 1: 3 adet ceviz
Ara öğün 2: 1 bardak zencefil çayı, 2 dilim ananas, 1 adet elma
Ara öğün 3: 1 dilim tam buğdaylı ekmek, bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 1 bardak papatya çayı, taze domates, taze salatalık ve maydanoz
Akşam saatleri: 2 bardak ılık su, iki porsiyon sebze çorbası, 1 porsiyon haşlanmış sebze , 1 küp probiyotik yoğurt
Ara öğün: 2 dilim taze ananas, 15-20 adet siyah üzüm,4 adet kayısı, 2 bardak ılık limon suyu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder