google.com, pub-8252245270696965, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Organik Hemşin Çayı Nedir? Nereden Alınır?

Hemşin Çayı Almak İçin Tıklayınız...

Bi Organik Hemşin Çayı İçer miyiz?



Çay konusunda hepimiz biraz hassasız değil mi? Hatta kılı kırk yaran, rengi, kokusu, burukluğu derken aradığını bulmak için uzun süre o tadı arayanlarımız var. Belki siz de onlardan birisiniz. O halde ”Organik Hemşin Çayı” ile tanışmanın zamanıdır.
Öncelikle çayın en güzel özelliklerinden birisi organik oluşu. Sertifikalı tarımsal bir ürün olan Hemşin çayı, tarladan, işlenme ve paketlenme sürecine kadar her aşamasında ayrı bir özveri ile hazırlanıyor. Belki de bu yüzden; burukluğu, tadı ve aroması tam da olması gerektiği gibi. Bu çayı denedikten sonra müptelası olan çok.
Eğer İstanbul’daysanız Kadıköy rıhtım’da yer alan Çaykur’un kendine ait bir noktası var. Orada deneyebilir, satın alabilirsiniz.
Çaykur Organik Hemşin çayının dökme çay çeşidi haricinde, çalışanlar ve kısıtlı zamanı olanlar için poşet çay çeşidi de var. İkisi de deneme şansım oldu, doğrusu dökme ve poşet çay arasında bir tat farkı bulamadım. Harika!

Hemşin çayı  IMO sertifikasına sahip olduğunu, hiç bir kimyasal içermediği için, doğal yaşam severlerin de favorisi olduğunu söylemeden geçmeyeyim.

Dilerseniz bu güzel Türk Hemşin çayını tomurcuk çay ile de harmanlayabilirsiniz. Tatlarının birbirine çok yakışacağına eminim. Karadeniz çaylarını buruk bulan, durduğunda tadının değiştiğini söyleyen çok kişi var. Fakat bu çayın aynı etkiye sahip olmadığının altını rahatlıkla çizebilirim. Hem midenizi burmayacak, hem de lezzetli bir deneyim sunacak size. Metal kutusunun içinde rahatlıkla tazeliğini koruyor, günün her saati de içilebiliyor. Şahsen ben kime ikram ettiysem, mutlu bir yüz ifadesi gördüm. İnternet üzerinden satın almak isterseniz 400 gr. teneke kutusu 18 TL ile 25 TL arasında bir fiyat ödeyerek sahip olabilirsiniz.
Dilerseniz Hemşin çayı Migros marketlerde de mevcut. (sanal markette de var)
diyorum ki yani; gördüğünüz yerde es geçmeyiniz, deneyiniz:)
Buradan da Çamlıhemşin’in mis gibi havasını soluma şansına sahip olmuş herkese selam olsun! Hemşin çayı Ahh ah…

Hemşin Çayı Almak İçin Tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder