google.com, pub-8252245270696965, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kilo Vermenin Basit Etkili Yolları

Kilo Vermenin Basit Etkili Yolları
Kilo vermek için bir çok yöntem deneyerek başarısız sonuçlar elde ediyorsanız ve bu sonuçlar sizlerde daha kalıcı hasarlara yol açıyorsa tüm bu diyet ve kullandığınız hapları bir kenara bırakın.İçeriğinde ne olduğunu bilmeden kullandığınız bu belirsiz ürünler sayesinde kilo veririm ümidine kapılmayın bunlar ürünlerini satabilmek için yapılan reklam çalışmalarından başka hiç bir şey değildir. Kilo almak yada kilo vermek için her zaman doğal yollara başvurmalısınız. Doğada sizin için gerekli olan her şey mevcut sadece ne zaman ne tüketmeli bunu iyi bilmelisiniz. Bazen kilo almadan nasıl formumu korurum diye düşündüğünüz de olabilir. Herkes ideal kilosunu koruyabilse kilo verme derdi de olmazdı. Sizler kilo vermeniz için çok basit ama çok etkili yöntemleri anlatacağız.
İşte kilo vermenin basit ama etkili yolları;
Doğal elma sirkesi
Elma sirkesi son yıllarda en çok tercih edilen uygulamalardan bir tanesi.Uygulaması da oldukça basit sadece yemek yemeden yarım saat öncesinde bir kaşık elma sirkesi içmelisiniz.Bu sayede yağ yakım hızınız çok artacaktır ve açlığınızı da dengede tutacaktır.Evet yanlış duymadınız günde 1 kaşık elma sirkesi ile kilonuzu dengede tutacaksınız!
Hindistan cevizi yağı
Hindistan cevizi yağı faydası en çok olan ürünlerden bir tanesidir.Kilo vermeye katkısı ise bir deney ile sabitlendi. Yapılan deneyde ineklerin daha fazla kilo alabilmesi için çeşitleri yağlar kullanılarak bu yağlar ineklerin ot ve yemlerine katıldı. Araştırma sonucunda mısır özü ya da diğer sıvı yağlarla beslenen inekler düzenli olarak kilo alırken Hindistan cevizi yağı ile beslenenler hiç kilo almadı, aksine kilo verdi! Sizlerde hindistan cevizi yağını sofralarınızda kullanabilirsiniz.
Aloe vera suyu
Bir bitki türü olan Aloe Vera, Türkiye’nin her yerinde yetişmektedir.Bu bitkinin özü ile bir çok yanık yarası ve egzama gibi hastalıklarda tedavi yöntemi olarak kullanılmaktadır. Aloe, her gün düzenli olarak kullanırsanız metabolizmanız hızlanacak ve kan şekerini dengede tutacaktır. Bu sayede kolaylıkla kilo verebilirsiniz. Aloe sıvı olarak satıldığı gibi bitki olarak da bulunabilir. Tadı her ne kadar acıda olsa oldukça faydalı bir bitkidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder