google.com, pub-8252245270696965, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Rüyada Çay Bardağı Görmek

Rüyada Çay Bardağı Görmek

Rüyada Çay Bardağı Görmek, Rüya sahibinin çevresindeki fesat, dedikoducu, kem gözlere ve sürekli dedikodusunu yapan sürekli peşinden ayrılmayan akrabalara ve komşulara işaret etmektedir. Kişinin çevresindeki bu tarz kişiler rüya sahibini sürekli takip etmekte ve bir açığını aramaktadır. Kötü niyetleri olan bu kişiler rüya sabinin sürekli eleştirmeye ve onu kötü bir duruma düşürmeye çalışan kişilere işaret eder. Rüya sahibinin çevresindeki insanlara dikkat etmesi gerektiğini ve attığı adımı düşünerek hareket etmesi gerektiğini rivayet eder. Yanı rüyada çay bardağı görmek çevresindeki kişilerin ve hayatın iyi yanlarından ziyade kötü yönlerini gören ve sürekli fesat düşünen kişilere delalet etmektedir.
Rüyada Çay Bardağı Aldığını Görmek, Rüya sahibinin yakın bir zamanda çok sevdiği ve güvendiği kişilerle birlikte ortak bir iş yapacağına işaret eder. Yapılacak bu iş ve ortaklık soncun da hayırlı gelişmeler yaşanacağına ve yeni fikirler ile işlerin beklenmedik derece de büyüyeceğine ve başarılı olunacağına işaret etmektedir. Fakat kişinin bu iş ve başarısını çekemeyen bazı kişiler tarafından kıskanılacağını, hakkın da dedikodu çıkabileceğine rivayet eder.

Rüyada Çay Bardağı Yıkadığını Görmek, Sürekli rüya sahibini kıskanan ve başarısını istemeyen hep kötülüğünü ve başarısızlığını isteyen sürekli etrafta dolanan dikenlerin temizlenmesi anlamına gelmektedir.  Etrafından kendini istemeyen kişilerin temizlenmesi sonucu zafere giden yolun açılacağına istediği başarıyı elde edeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder. 

Rüyada Çay Bardağı Kırdığını Görmek, Alimlere göre rüyada çay bardağı kırmak hayırlı yanı çok iyi bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin çevresindeki kişilere karşı ılımlı davranmasını ve asla sözünde duramayacağı sözler vermemesi gerektiğine hayata karşı bira daha esnek davranmasına delalet eder. 

Rüyada Çay Bardağının Çatladığını Görmek, Bu rüya bazı şeylerin yolunda gitmediğini ve rüya sahibinin yakın bir zamanda beklemediği kişilerin sebep olduğu bir olaydan dolayı mutsuz olacağına delalet eder. Rüya sahibinin bu olaydan dolayı çok üzüleceğine ve kısa bir süreliğine psikolojik bir çöküntü yaşayacağına ve etrafındaki kişilere karşı güvensizlik duygusu yaşayacağına işaret eder. 

Rüyada Çay Bardağından Su İçtiğini Görmek, Rüyada çay bardağından su içtiğini gören kişi evli ve çocuğu var ise rüya sahibinin çocuklarından yana yüzünün güleceğine, hayırlı çocuk yetiştireceğine ve çocukları sayesinde mutlu olacağına rivayet eder. Bazı alimlere göre ise rüya sahibinin hiç beklemediği evladından yana ve beklemediği bir zaman da yüzünün güleceğine ve rüya sahibinin bu duruma çok şaşıracağına delalet eder. 

Rüyada Boş Çay Bardağı Görmek, İstemeyen dosta, çekemeyen akrabaya, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, zorluklar sonucun da başarılı bir hayata, yeni dostluklara ve arkadaşlıklara, özlemini duyduğu hayata ve sevince işaret etmektedir. Rüya sahibinin uzun zamandır uğraştığı ve mücadele ettiği, özlemini yaşadığı mevkiye ulaşacağına, hayalini kurduğu hayata ve rahatlığa, zorluklar sonucunda ulaşacağı bol ve bereketli toplu paraya, zorluklar neticesin de elinde geçecek olan helal kazanca rivayet eder. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder